Anbefalinger.....

 


ANBEFALINGER

Jeg synes, I skal vide, at det strømmer ind med glade tilbagemeldinger på det, som vi oplevede sammen med jer i tirsdags. Der er samstemmende en overvældende begejstring for det, som I gav os af inspiration, udfordringer, stof til eftertanke og munterhed i den form, I anvender. Det var en af de helt store aftener i vores kirkehøjskole, intet mindre.
Personligt beundrer jeg jeres evne til at argumentere og til at levere jeres meget velforberedte foredrag (eller hvad man skal kalde det) på en måde, så det virkede improviseret og spontant, DET er bare klasse! En stor tak for jeres fremragende indspil til os og til den debat, som vi er mange, der vil fortsætte efter i tirsdags.
- Per Christensen, Hjørring kirkehøjskole

I mere end 30 år har jeg været præst ved Nørresundby kirke, hørt og arrangeret mange foredrag, men ikke mange af den standart og fremført med det engagement, som jeg oplevede med jer i dag i Nørresundby kirkecenter. Det var oplysende og engagerende, underholdende og medrivende. Tusind tak.
- Hans Tang Nielsen, pastor emeritus, Nørresundby kirke.

Tak for en superflot eftermiddag. Det var jo en eksplosion af god kommunikation, veltalenhed, en masse på hjerte og en perfekt optakt til fest!
- Arne Andreasen, Haslev Udvidede Højskole, om "Må livet gøre ondt?"

En fantastisk aften - I er bare gode; skarpe, vidtfavnende, sjove, I har en god udstråling og fed vibration imellem jer (og det er altså ikke uvæsentligt)"
- Tine Baarts Andsager, sognepræst i Aabenraa sogn

Med glimt i øjet og spændende argumenter; med en hurtig replik og grundig indsigt førte præsten Morten Skovsted og "kætteren" Iben Krogsdal sine tilhørere ind i en lang række væsentlige emner og overvejelser om kristendom og kirke i forhold de tanker, der rører sig i os og i tiden. En på én gang munter og særdeles tankevækkende aften - der både i indhold og form er utraditionel og øjenåbnende.
- Jette Langgaard, sognepræst i Thyregod sogn

Morten og Ibens duel-foredrag Præsten og kætteren får folk op af stolene. Med humor og energi kommer de omkring en masse af de spørgsmål som moderne mennesker stiller til Folkekirken og kristendommen. Man bliver klogere og får sat gang i sine egne refleksioner samtidig med at man morer sig gevaldigt. Det er sjældent vi har haft et foredrag der i den grad ruskede op og fik tilhørerne til selv at komme på banen med spørgsmål. En eftermiddag der er blevet snakket meget om efterfølgende her i Skovby.
- Vibeke Boye Thomsen, sognepræst i Skovby

I et blændende, underholdende dialogfordrag, krydser præst Morten Skovsted verbale klinger med sin kone Iben Krogsdal som er religionshistoriker - om den etablerede Folkekirkes vilkår i en moderne verden. Alle, der gerne vil opleve et sjovt foredrag med bid i, og som også ønsker indsigt i aktuelle folkekirkelige emner kan begynde her. Velegnet til sogneaftener og kirkedage.
- Inge Meibom, sognepræst i Balleup

ARTIKLER O.L.
Målsætterkulturen. Artikel af Iben i Kritisk Forum for Praktisk Teologi. [ læs den ]
Overmenneskets diskrete genkomst. Kronik i Information af beggge. [ læs den ]
Findes der forkerte valg. Morten i Kristeligt Dagblad om coaching. [ læs den ]
De glemte børn. Morten i Weekend-avisen om børn af indsatte. [ læs den ]

LINKS TIL RADIO- OG TV KLIP
Iben i P1s program om coaching - "Når mål bliver mening" [ hør det ]
Iben i P1s Samfundstanker om hendes ph.d. projekt [ hør det ]
Iben i P1s Eksistens om selvhjælpesbøger [ hør det ]
Morten i P1 om genoprettende retfærdighed [ hør det ]
Morten som TV præst på DR2 (3.-6. søndag efter påske) [ se det ]
Iben i Univers på DR2 23. februar 2009 om coaching m.m. [ se det ]
Morten i Univers på DR2, 10. maj 2009 [ se det ]